top of page

Quality construction

Great value

Arrow Down

SHERBIMET TONA

marina.jpg

PROJEKTIME

Echostar shpk ofron shërbimin e tij në projektim godinash civile apo industriale. Qëllimi ynë është të kuptojmë nevojat dhe objektivat e klientit. Ne jemi të përkushtuar ta përmbushim detyrimin tonë në kohë dhe me zgjidhjen më të mirë ekonomike.

WhatsApp Image 2020-10-10 at 8.53.29 PM

MBIKQYRJE

Mbikqyrja e Ndërtimeve është përgjegjës për supervizimin e projekteve duke kontrolluar projektet, kryerjen e inspektimeve të cilësisë, mbikqyrjen e nënkontraktuesve dhe stafit të zbatimit te projektit.

WhatsApp Image 2020-08-18 at 10.33.16 PM

ZBATIME

Zbatime të të gjitha fazave të ndërtimit, që nga projektimi fillestar dhe deri në dorëzimim e objektit të përfunduar.

Zbatim dinjitoz dhe brenda afateve kohore nga stafi i kompanisë.

stadiumi.jpg

KOLAUDIME

Mbikqyrje dhe kolaudime në fushën e ndertimit. Kompanija jonë ka pervojë dhe është e licensuar për supervizime apo kualidime të objekteve të ndryshme te ndërtimi

6.jpg
08_big.jpg

LEJE NDERTIMI

Leje ndërtimi është akti i miratimit të kërkesës për leje ndërtimi dhe i lejimit të punimeve përkatëse. Leja e ndërtimit është e nevojshme për çdo ndërtim, riparim, restaurim apo prishje të objekteve ekzistuese, instalim apo ngritje të ndërtimeve të përkohshme,.

KONSULENCE

 Echostar shpk ofron për klientët, bashkëpunëtorët dhe partnerët e saj, shqiptarë e të huaj, një paketë të plotë shërbimesh këshëllimore/konsulence, përfshirë në të ato ligjore, financiare - ekonomike, administrative, projektimi e inxhinierike, etj.

SERVICES

Rreth nesh

 Kompania jonë është një ndër kontribuesit kryesorë në ndërtimin e projekteve me rëndësi të lartë për komunitetin dhe biznesin në vend.

 

 Përmes punës sonë ne bëjmë diferencën në strategjinë e të ndërtuarit, duke qënë gjithmonë të gatshëm për të ofruar siguri, cilësi, qëndrueshmëri dhe diversitet në shërbim.

Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend.

Cilësia e lartë e ndërtimit është faktori kyç i suksesit të shoqërisë dhe elementi dallues në çdo projekt. Në këto vite shoqëria ka realizuar me sukses projekte si zhvillues, projektues dhe ndërtues.

ABOUT
PROJECTS

PROJEKTET

2015

VITI KRIJIMIT
PROJEKTE TE PERFUNDUARA

512

CONTACT

KONTAKT

Kontakt

Cel: +355 68 20 65 849

logo pasfond.png

Adresa

Rruga: Sulejman Delvina

Prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor  

Vlore, Albania

Punesime

Per te aplikuar per pune te ne, ju lutem dergoni cv tuaj tek emaili yne:

echostaralbania@gmail.com

bottom of page